Hot Potatoes

67837B Beige

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Polyester
Materiaal binnenkant Polyester
Materiaal zool Rubber
Merk Hot Potatoes
Merk kleurnaam Beige
Merk product code HP 67837
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

Op zoek naar comfortabele en stijlvolle pantoffels voor kinderen? Dan zijn de Hot Potatoes 67837B pantoffels precies wat je nodig hebt! Deze pantoffels zijn gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. De zool is gemaakt van duurzaam rubber, wat zorgt voor een goede grip en langdurig gebruik.

Hot Potatoes is een bekend merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en trendy ontwerpen. De beige kleur van deze pantoffels geeft een klassieke uitstraling die gemakkelijk te combineren is met elke outfit. De merk kleurnaam is precies wat je nodig hebt om deze pantoffels te vinden tussen al je andere favoriete Hot Potatoes items.

Deze pantoffels hebben geen sluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. De ronde neus zorgt voor extra comfort en bewegingsvrijheid voor kleine voetjes. Of het nu voor loungen in huis is of voor een gezellige pyjamafeestje, deze Hot Potatoes pantoffels zijn de perfecte keuze!

Met de productcode HP 67837 weet je zeker dat je de juiste pantoffels hebt gekozen. Bestel vandaag nog je Hot Potatoes 67837B pantoffels en geef de voeten van je kinderen het comfort en de stijl die ze verdienen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies