Egos

Slip on Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Natuurlijk
Keurmerken World Fair Trade Organization
Materiaal Wolvilt
Materiaal binnenkant Wol
Materiaal zool Suede
Merk Egos
Merk kleurnaam Grey
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

De Slip on Pantoffels van Egos zijn perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar comfort en stijl. Gemaakt van hoogwaardig wolvilt, bieden deze pantoffels een natuurlijke duurzaamheid die goed is voor zowel jou als de planeet. Het merk Egos staat bekend om zijn inzet voor eerlijke handel en draagt het keurmerk van de World Fair Trade Organization.

De binnenkant van deze pantoffels is gevoerd met zacht wol, waardoor je voeten heerlijk warm en knus blijven, zelfs op de koudste dagen. De zool is gemaakt van suede, wat zorgt voor een goede grip en duurzaamheid. Met hun ronde neus en geen sluiting zijn deze pantoffels gemakkelijk aan en uit te trekken, waardoor ze ideaal zijn voor dagelijks gebruik.

De Slip on Pantoffels van Egos zijn verkrijgbaar in de kleur Grey, wat een tijdloze en veelzijdige keuze is. Of je nu thuis ontspant of even snel de deur uit moet, deze pantoffels zorgen ervoor dat je er altijd stijlvol uitziet. Voeg een vleugje comfort en luxe toe aan je dagelijkse routine met deze prachtige pantoffels van Egos.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies