Egos

Slip on Natural brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Natuurlijk
Keurmerken World Fair Trade Organization
Materiaal Wolvilt
Materiaal binnenkant Wol
Materiaal zool Suede
Merk Egos
Merk kleurnaam Natural brown
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

De Slip on Pantoffels van Egos zijn perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar comfort en stijl. Gemaakt van hoogwaardig wolvilt, bieden deze pantoffels een natuurlijke duurzaamheid die goed is voor zowel jou als de planeet. Het merk Egos staat bekend om zijn toewijding aan eerlijke handel en draagt het keurmerk van de World Fair Trade Organization.

Met een zachte wollen binnenkant en een suède zool, zorgen deze pantoffels voor een heerlijk warm en knus gevoel. De ronde neus geeft een klassieke uitstraling en de natuurlijke bruine kleur van het merk voegt een vleugje eenvoudige elegantie toe aan je outfit.

Wat deze pantoffels echt uniek maakt, is het ontbreken van een sluiting. Je kunt ze eenvoudig aantrekken en uitdoen zonder gedoe met veters of klittenband. Dit maakt ze ideaal voor ontspannen dagen thuis of voor snelle uitstapjes naar buiten.

Of je nu geniet van een rustige avond op de bank of even snel de deur uit moet, de Slip on Pantoffels van Egos zijn de perfecte keuze. Comfortabel, duurzaam en stijlvol - deze pantoffels hebben het allemaal.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies