Egos

Shoe Classic Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Natuurlijk
Keurmerken World Fair Trade Organization
Materiaal Wolvilt
Materiaal binnenkant Wol
Materiaal zool Suede
Merk Egos
Merk kleurnaam Blue
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

De Shoe Classic is een paar comfortabele pantoffels voor volwassenen. Deze pantoffels zijn gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen, zoals wol. Het materiaal aan de binnenkant van de pantoffels is ook wol, wat zorgt voor extra warmte en comfort. De zool van de pantoffels is gemaakt van suede, wat zorgt voor een goede grip op verschillende ondergronden. De Shoe Classic is van het merk Egos en heeft een mooie blauwe kleur. Deze pantoffels hebben geen sluiting en hebben een ronde neus, waardoor ze gemakkelijk aan te trekken zijn en comfortabel zitten.

Met de Shoe Classic pantoffels draag je niet alleen comfortabele schoenen, maar draag je ook bij aan een betere wereld. Deze pantoffels hebben namelijk het keurmerk van de World Fair Trade Organization, wat betekent dat ze zijn geproduceerd onder eerlijke arbeidsomstandigheden. Door te kiezen voor deze pantoffels, steun je eerlijke handel en draag je bij aan een duurzame toekomst.

Of je nu lekker wilt ontspannen na een lange dag werken of gewoon comfortabele schoenen wilt dragen in huis, de Shoe Classic pantoffels zijn de perfecte keuze. Met hun natuurlijke materialen, goede grip en comfortabele pasvorm zorgen deze pantoffels ervoor dat je je helemaal thuis voelt. Daarnaast zien ze er ook nog eens stijlvol uit, dankzij de mooie blauwe kleur. Bestel nu jouw paar Shoe Classic pantoffels en geniet van het ultieme comfort!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies