BIRKENSTOCK

Zermatt Standard WZ Narrow Light Gray

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Wolvilt
Materiaal binnenkant Suede
Materiaal binnenzool Suède
Materiaal zool Latex
Merk Birkenstock
Merk kleurnaam Light Gray
Merk product code 1014934
Serie Zermatt
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

De Zermatt Standard WZ Narrow is een stijlvolle pantoffel voor volwassenen. Gemaakt van hoogwaardig wolvilt, biedt deze pantoffel een comfortabele en warme ervaring voor je voeten. De binnenkant is bekleed met zacht suede, wat zorgt voor extra zachtheid en comfort. De binnenzool is gemaakt van suède en biedt een zachte ondersteuning voor je voeten.

De Zermatt Standard WZ Narrow heeft een duurzame latex zool die zorgt voor een goede grip en flexibiliteit. Het merk Birkenstock staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze pantoffel is daar geen uitzondering op. De lichtgrijze kleur van deze pantoffel geeft een moderne en trendy uitstraling.

Met de productcode 1014934 behoort de Zermatt Standard WZ Narrow tot de Zermatt serie van Birkenstock. Deze pantoffel heeft geen sluiting, waardoor je gemakkelijk in en uit kunt stappen. De ronde neus zorgt voor een comfortabele pasvorm en geeft je tenen voldoende ruimte.

Als je op zoek bent naar een pantoffel die zowel comfortabel als stijlvol is, dan is de Zermatt Standard WZ Narrow de perfecte keuze. Geniet van het luxe gevoel van wolvilt, gecombineerd met de hoogwaardige materialen en het vakmanschap van Birkenstock. Bestel vandaag nog en geef je voeten de verwennerij die ze verdienen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies