BIRKENSTOCK

Arizona VL Sheepskin Narrow Stone Coin

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Wol
Materiaal binnenzool Lamsvel
Materiaal zool EVA
Merk Birkenstock
Merk kleurnaam Stone Coin
Merk product code 1017403
Serie Arizona
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

De Arizona VL Sheepskin Narrow is een trendy paar slides voor volwassenen. Deze slides zijn gemaakt van hoogwaardig suède materiaal, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De binnenkant van de slides is gevoerd met zachte wol, waardoor ze heerlijk comfortabel aanvoelen. De binnenzool is gemaakt van lamsvel, wat zorgt voor extra warmte en comfort. De zool van de slides is gemaakt van EVA, wat zorgt voor een lichtgewicht en flexibele grip.

Deze slides zijn van het bekende merk Birkenstock, dat bekend staat om zijn kwaliteit en comfort. De kleur van deze slides is Stone Coin, een unieke kleur die perfect past bij elke outfit. De productcode van deze slides is 1017403, waardoor je ze gemakkelijk kunt vinden in onze collectie.

De Arizona VL Sheepskin Narrow behoort tot de categorie Slides, een must-have voor elke fashionista. Deze slides hebben geen sluiting, waardoor je ze gemakkelijk kunt aantrekken en uitdoen. De neus van de slides is open, wat zorgt voor een luchtige en stijlvolle uitstraling.

Met de Arizona VL Sheepskin Narrow slides ben je verzekerd van comfort, stijl en kwaliteit. Bestel ze vandaag nog en maak je outfit helemaal af!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies