BIRKENSTOCK

Arizona VL Sheepskin Narrow Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Wol
Materiaal binnenzool Lamsvel
Materiaal zool EVA
Merk Birkenstock
Merk kleurnaam Black
Merk product code 752663
Serie Arizona
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

De Arizona VL Sheepskin Narrow is een stijlvolle toevoeging aan jouw collectie. Deze comfortabele slides zijn perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een trendy en tijdloze schoen. Gemaakt van hoogwaardig suède, bieden ze een luxueuze uitstraling die moeiteloos kan worden gecombineerd met elke outfit.

De binnenkant van deze slides is gevoerd met zacht en warm wol, waardoor je voeten de hele dag door comfortabel blijven. De binnenzool is gemaakt van lamsvel, wat zorgt voor extra demping en ondersteuning. Of je nu een drukke dag op kantoor hebt of een ontspannen dagje uit, deze slides bieden de perfecte mix van stijl en comfort.

De zool van de Arizona VL Sheepskin Narrow is gemaakt van duurzaam EVA-materiaal, waardoor ze lichtgewicht en flexibel zijn. Dit zorgt voor een natuurlijke beweging van je voeten en biedt grip op verschillende ondergronden. Of je nu een wandeling maakt in de stad of een dagje naar het strand gaat, deze slides zijn de ideale metgezel.

Deze slides zijn afkomstig van het gerenommeerde merk Birkenstock, dat bekend staat om zijn hoogwaardige en comfortabele schoenen. De kleur van deze slides is zwart, wat zorgt voor een tijdloze en veelzijdige uitstraling. Met de productcode 752663 en behorend tot de Arizona serie, ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct dat lang meegaat.

De Arizona VL Sheepskin Narrow heeft geen sluiting en een open neus, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. Deze eigenschappen maken ze ideaal voor dagelijks gebruik en bieden een moeiteloze stijl. Of je nu naar het werk gaat, een avondje uit of gewoon thuis ontspant, deze slides zijn de perfecte keuze.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies