BIRKENSTOCK

Arizona VL Lammfell Narrow Mocca

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Wol
Materiaal binnenzool Lamsvel
Materiaal zool EVA
Merk Birkenstock
Merk kleurnaam Mocca
Merk product code 1020528
Serie Arizona
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

De Arizona VL Lammfell Narrow is een stijlvolle toevoeging aan je collectie. Deze comfortabele slides zijn perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar zowel stijl als comfort. Gemaakt van hoogwaardig suède materiaal, bieden deze slides een luxueuze uitstraling.

De binnenkant van de Arizona VL Lammfell Narrow is gevoerd met zacht wol, waardoor je voeten warm en knus blijven, zelfs op koudere dagen. De binnenzool is gemaakt van lamsvel, wat zorgt voor extra comfort en demping tijdens het dragen.

Deze slides hebben een duurzame EVA-zool die zorgt voor een goede grip en schokabsorptie. Of je nu een wandeling maakt in de stad of ontspant bij het zwembad, deze slides bieden de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

De Arizona VL Lammfell Narrow is een product van het gerenommeerde merk Birkenstock, bekend om zijn hoogwaardige en comfortabele schoenen. De kleurnaam "Mocca" geeft deze slides een tijdloze uitstraling die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits.

Met de productcode 1020528 behoort deze slide tot de Arizona serie van Birkenstock. De open neus en het ontbreken van een sluiting maken deze slides gemakkelijk aan en uit te trekken, waardoor ze ideaal zijn voor dagelijks gebruik.

Voeg een vleugje stijl en comfort toe aan je zomerse look met de Arizona VL Lammfell Narrow slides. Bestel ze vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van mode en functionaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies