Bergstein

Bergstein Cozy forest

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Wol
Materiaal binnenkant Wol
Materiaal zool Vilt
Merk Bergstein
Merk kleurnaam forest
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

De Bergstein Cozy is de perfecte pantoffel voor kinderen die op zoek zijn naar comfort en stijl. Gemaakt van hoogwaardig wol, biedt deze pantoffel een warme en zachte ervaring voor de voeten. De binnenkant is ook volledig gevoerd met wol, waardoor de voeten de hele dag door lekker warm blijven.

De zool van de Bergstein Cozy is gemaakt van vilt, wat zorgt voor een goede grip en isolatie. Of het nu op harde vloeren of tapijten is, deze pantoffel biedt de juiste ondersteuning en comfort voor elke stap.

Het merk Bergstein staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en de Cozy is geen uitzondering. Met het merk kleurnaam "forest" voegt deze pantoffel een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan elke outfit.

Met geen sluiting en een ronde neus, is de Bergstein Cozy gemakkelijk aan te trekken en biedt het voldoende ruimte voor beweging en comfort. Of het nu voor loungen in huis is of voor een gezellige avond met vrienden, deze pantoffel is de ideale keuze.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies