Bergstein

Bergstein Comfy Red

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Wol
Materiaal binnenkant Wol
Materiaal zool Latex
Merk Bergstein
Merk kleurnaam Red
Seizoenscollectie Herfst/Winter
Type sluiting Elastiek
Vorm neus Ronde neus

De Bergstein Comfy Pantoffels zijn perfect voor kinderen die op zoek zijn naar comfort en warmte tijdens de herfst en winter. Deze pantoffels zijn gemaakt van hoogwaardig wol, zowel aan de binnen- als buitenkant, waardoor ze heerlijk zacht aanvoelen. De latex zool zorgt voor een goede grip, zodat kinderen veilig kunnen rondlopen.

Deze pantoffels zijn van het merk Bergstein, een bekend en betrouwbaar merk in de modewereld. De kleur van deze pantoffels is rood, wat zorgt voor een vrolijke en speelse uitstraling. De elastieken sluiting zorgt ervoor dat de pantoffels gemakkelijk aan en uit te trekken zijn, ideaal voor kinderen die graag zelfstandig zijn. De ronde neus geeft de pantoffels een klassieke en tijdloze look.

Met de Bergstein Comfy Pantoffels kunnen kinderen genieten van warme en comfortabele voeten tijdens de koude seizoenen. Deze pantoffels zijn niet alleen praktisch, maar ook stijlvol dankzij het merk Bergstein en de mooie rode kleur. Bestel nu en geef je kinderen het ultieme comfort!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies