VIA VAI

Sierra Indiana Leaf Magnolia

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Suede
Materiaal zool Rubber
Merk Via Vai
Merk kleurnaam Magnolia
Merk product code 59072-02
Serie Sierra
Type hak Platte hak
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

De Sierra Indiana Leaf is een prachtige dames loafer van het merk Via Vai. Met zijn elegante ontwerp en hoogwaardige materialen is deze loafer een must-have voor elke fashionista. De schoen is gemaakt van suède, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant, wat zorgt voor een luxueuze uitstraling en een comfortabele pasvorm. De rubberen zool biedt grip en stabiliteit, waardoor je moeiteloos de hele dag kunt rondlopen. De Sierra Indiana Leaf heeft een platte hak en geen sluiting, waardoor hij gemakkelijk aan en uit te trekken is. De ronde neus geeft de schoen een klassieke en tijdloze uitstraling.

De Sierra Indiana Leaf behoort tot de categorie Loafers en is onderdeel van de Sierra serie. Het merk Via Vai staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De kleur van deze loafer is Magnolia, wat een subtiele en vrouwelijke uitstraling geeft. Met de productcode 59072-02 kun je deze prachtige loafer eenvoudig terugvinden in onze collectie.

Met de Sierra Indiana Leaf ben je verzekerd van een trendy en comfortabele schoen die perfect past bij elke outfit. Of je nu naar kantoor gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, deze loafer is de ideale keuze. Voeg een vleugje stijl toe aan je garderobe met de Sierra Indiana Leaf van Via Vai!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies