MATT NAT

Finie Chunky Loafer Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled polyurethaan
Materiaal binnenkant Gerecycled polyurethaan
Materiaal zool Rubber
Merk Matt Nat
Merk kleurnaam Black
Type hak Blokhak
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

De Finie Chunky Loafer is een trendy damesschoen die perfect is voor vrouwen die op zoek zijn naar stijl en duurzaamheid. Deze loafer behoort tot de categorie Loafers en is gemaakt van gerecycled polyurethaan, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Het materiaal is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook van hoge kwaliteit.

De zwarte kleur van deze loafer is tijdloos en past bij elke outfit. Het merk Matt Nat staat bekend om zijn aandacht voor duurzaamheid en deze schoen is daar geen uitzondering op. Met een blokhak en een ronde neus heeft deze loafer een klassieke uitstraling die nooit uit de mode raakt.

Wat deze loafer echt uniek maakt, is het gebrek aan sluiting. Geen gedoe met veters of gespen, je kunt gewoon in deze schoen glijden en klaar zijn om te gaan. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en maakt deze loafer ook nog eens comfortabel om te dragen.

Of je nu naar kantoor gaat, een dagje gaat winkelen of een avondje uit, de Finie Chunky Loafer is de perfecte keuze. Met zijn duurzame materialen en tijdloze design is deze loafer een must-have voor elke fashion-forward vrouw. Bestel vandaag nog en geef je schoenencollectie een stijlvolle upgrade!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies