Kurt Geiger

Chelsea Mule Beige

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Textiel
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Kurt Geiger
Merk kleurnaam Beige
Merk product code 5126440609
Type hak Sleehak
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Puntige neus

De Chelsea Mule van Kurt Geiger is een must-have voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze muiltjes zijn gemaakt van textiel, wat zorgt voor een zachte en ademende pasvorm. De binnenkant is bekleed met leer, waardoor ze extra comfortabel aanvoelen. De rubberen zool biedt grip en stabiliteit, zodat je moeiteloos kunt rondlopen. De Chelsea Mule heeft een sleehak die zorgt voor een elegante en vrouwelijke uitstraling. Met de puntige neus en de geen sluiting is dit de perfecte schoen voor een moeiteloze en trendy look.

De Chelsea Mule is ontworpen door het bekende merk Kurt Geiger, dat bekend staat om zijn hoogwaardige en trendy schoenen. De beige kleur van deze muiltjes voegt een vleugje verfijning toe aan elke outfit. Met de productcode 5126440609 ben je verzekerd van een uniek paar schoenen dat je niet overal zult vinden.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies