GANT

Mc Bay Loafer Dark Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Gant
Merk kleurnaam Dark Brown
Merk product code GAN26673789G46
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

De Mc Bay Loafer is een stijlvolle heren mocassin die perfect is voor elke gelegenheid. Gemaakt van hoogwaardig suède materiaal, biedt deze loafer zowel comfort als duurzaamheid. De binnenkant is gevoerd met zacht leer, waardoor je voeten de hele dag door verwend worden. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en maakt deze loafer geschikt voor zowel binnen als buiten.

De Mc Bay Loafer is ontworpen door het bekende merk Gant, dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. De donkerbruine kleur geeft deze loafer een tijdloze uitstraling die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. Met de ronde neus en het ontbreken van een sluiting, is deze loafer niet alleen comfortabel, maar ook trendy.

Met de productcode GAN26673789G46 weet je zeker dat je een authentiek product van Gant koopt. Of je nu naar kantoor gaat of een avondje uit, de Mc Bay Loafer is de perfecte keuze voor elke moderne man. Bestel vandaag nog en voeg deze stijlvolle mocassin toe aan je schoenencollectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies