Gabor

Gabor Comfort neve

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Thermoplastisch Rubber
Merk Gabor
Merk kleurnaam neve
Merk product code 22.434.60
Serie Gabor Comfort
Type hak Platte hak
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle loafers? Dan is de Gabor Comfort perfect voor jou! Deze dames loafers zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Hierdoor voelen ze zacht en soepel aan, en bieden ze de hele dag door optimaal comfort.

De Gabor Comfort heeft een platte hak, waardoor je moeiteloos kunt lopen en bewegen. De ronde neus geeft de schoenen een klassieke uitstraling, terwijl de thermoplastisch rubberen zool zorgt voor goede grip en duurzaamheid. Deze loafers hebben geen sluiting, waardoor je ze gemakkelijk aan en uit kunt trekken.

De Gabor Comfort behoort tot de Gabor Comfort serie, wat staat voor kwaliteit en comfort. Het merk Gabor staat bekend om zijn vakmanschap en aandacht voor detail. De kleur van deze loafers is neve, wat zorgt voor een tijdloze en veelzijdige uitstraling.

Of je nu een dag op kantoor hebt of een avondje uit gaat, de Gabor Comfort loafers zijn de perfecte keuze. Ze combineren moeiteloos met zowel casual als formele outfits, en bieden de hele dag door comfort. Bestel nu jouw paar Gabor Comfort loafers en ervaar zelf het verschil!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies