VIA VAI

Caipirinha Uni Taara Grace Nero

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Via Vai
Merk kleurnaam Nero
Merk product code 59048-02
Type hak Blokhak
Type sluiting Ritssluiting
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar een paar trendy enkellaarsjes voor dames? Dan is de Caipirinha Uni Taara Grace van Via Vai echt iets voor jou! Deze enkellaarsjes zijn gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor ze niet alleen stijlvol zijn, maar ook nog eens lang meegaan. De binnenkant is bekleed met zacht textiel, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm. De rubberen zool biedt goede grip en stabiliteit, zodat je met vertrouwen kunt rondlopen.

De Caipirinha Uni Taara Grace enkellaarsjes zijn uitgevoerd in de kleur Nero, wat perfect past bij elke outfit. De blokhak geeft deze laarsjes een trendy en vrouwelijke uitstraling, terwijl de ritssluiting zorgt voor gemakkelijk aan- en uittrekken. De ronde neus geeft de laarsjes een klassieke touch, waardoor ze geschikt zijn voor elke gelegenheid.

Met de Caipirinha Uni Taara Grace enkellaarsjes van Via Vai ben je verzekerd van comfort, stijl en kwaliteit. Bestel ze vandaag nog en geef je outfit een fashionable upgrade!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies