VIA VAI

Caipirinha Uni Taara Grace Encina

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Via Vai
Merk kleurnaam Encina
Merk product code 59048-02
Type hak Blokhak
Type sluiting Ritssluiting
Vorm neus Ronde neus

De Caipirinha Uni Taara Grace enkellaarsjes van Via Vai zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar stijlvolle en comfortabele schoenen. Deze enkellaarsjes zijn gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. De binnenkant van de schoenen is bekleed met zacht textiel, waardoor ze heerlijk aanvoelen aan je voeten.

De rubberen zool van deze enkellaarsjes biedt uitstekende grip en stabiliteit, waardoor je met vertrouwen kunt lopen. De blokhak geeft je een beetje extra lengte en zorgt tegelijkertijd voor een comfortabele pasvorm. Met de ritssluiting aan de zijkant kun je de schoenen gemakkelijk aan- en uittrekken.

De Caipirinha Uni Taara Grace enkellaarsjes hebben een ronde neus, wat zorgt voor een klassieke en tijdloze uitstraling. Het merk Via Vai staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze enkellaarsjes zijn daar geen uitzondering op. De kleur Encina geeft de schoenen een elegante en veelzijdige uitstraling, waardoor ze perfect passen bij elke outfit.

Met de productcode 59048-02 kun je deze prachtige enkellaarsjes gemakkelijk vinden en bestellen. Dus waar wacht je nog op? Voeg de Caipirinha Uni Taara Grace enkellaarsjes van Via Vai toe aan je collectie en geniet van stijlvolle en comfortabele schoenen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies