VIA VAI

Caipirinha Bellamy Park Nero

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Via Vai
Merk kleurnaam Nero
Merk product code 59101-01
Type hak Blokhak
Type sluiting Ritssluiting
Vorm neus Ronde neus

De Caipirinha Bellamy Park is een trendy enkellaarsje voor dames. Het is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. De binnenkant van de laars is bekleed met zacht textiel, waardoor het comfortabel aanvoelt tijdens het dragen. De rubberen zool biedt goede grip en stabiliteit, waardoor je met vertrouwen kunt lopen.

Dit enkellaarsje is van het merk Via Vai, een bekend merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De kleur van de laars is Nero, wat een tijdloze en veelzijdige keuze is. De productcode van dit specifieke model is 59101-01, waardoor het gemakkelijk te vinden is in onze collectie.

De Caipirinha Bellamy Park heeft een blokhak, wat zorgt voor extra stabiliteit en comfort. De ritssluiting aan de zijkant maakt het gemakkelijk om de laars aan en uit te trekken, zonder gedoe met veters. De ronde neus geeft de laars een klassieke en elegante uitstraling, waardoor het perfect is voor verschillende gelegenheden.

Met de Caipirinha Bellamy Park enkellaarsjes ben je verzekerd van stijl en comfort. Of je nu een dag op kantoor hebt of een avondje uit gaat, deze laarsjes zijn de perfecte keuze. Bestel ze vandaag nog en voeg een vleugje elegantie toe aan je schoenencollectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies