Steve Madden

Vivianne Boot Black Leather

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Steve Madden
Merk kleurnaam Black Leather
Merk product code SM11001286
Type hak Chunky
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

De Vivianne Boot is een must-have voor dames die op zoek zijn naar stijlvolle en trendy enkellaarsjes. Met zijn chunky hak en ronde neus geeft deze laars een stoere en toch vrouwelijke uitstraling.

Deze enkellaarsjes zijn gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een duurzame en luxe uitstraling. De binnenkant is bekleed met zacht textiel, waardoor ze comfortabel aanvoelen en je voeten warm houden tijdens koude dagen.

De rubberen zool van de Vivianne Boot biedt uitstekende grip en stabiliteit, waardoor je met vertrouwen kunt lopen, zelfs op gladde ondergronden. Het elastische sluitingssysteem zorgt voor een gemakkelijke en perfecte pasvorm, zodat je de laarsjes snel en moeiteloos kunt aantrekken.

Deze enkellaarsjes zijn ontworpen door het gerenommeerde merk Steve Madden, dat bekend staat om zijn trendy en kwalitatieve schoenen. De kleur van de laarsjes is Black Leather, wat een tijdloze en veelzijdige keuze is die bij elke outfit past.

Met de Vivianne Boot van Steve Madden voeg je direct een vleugje stijl toe aan je outfit. Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een avondje uit gaat, deze enkellaarsjes zullen je look compleet maken. Bestel nu en ervaar zelf het comfort en de elegantie van deze prachtige laarsjes!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies