Steve Madden

Mana Boot Black Leather

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Steve Madden
Merk kleurnaam Black Leather
Merk product code SM11001688
Type hak Chunky
Type sluiting Ritssluiting
Vorm neus Ronde neus

De Mana Boot van Steve Madden is een must-have voor dames die op zoek zijn naar stijlvolle en comfortabele hoge laarzen. Deze laarzen zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant, waardoor ze duurzaam en luxueus aanvoelen. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en maakt deze laarzen geschikt voor alle weersomstandigheden.

Met de chunky hak en de ronde neus hebben deze laarzen een trendy en eigentijdse uitstraling. De ritssluiting aan de zijkant maakt het gemakkelijk om de laarzen aan en uit te trekken, terwijl ze toch stevig blijven zitten tijdens het dragen. De zwarte leren kleur van Steve Madden geeft deze laarzen een tijdloze en veelzijdige look die perfect past bij elke outfit.

De Mana Boot is een absolute must-have voor fashion-forward dames. Met zijn hoogwaardige materialen, trendy design en comfortabele pasvorm, zal deze laars zeker een favoriet worden in je schoenencollectie. Bestel vandaag nog jouw paar en stap in stijl de wereld in!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies