BRONX

Evi-Ann Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Bronx
Merk kleurnaam Black
Merk product code 47427-R
Serie Evi-Ann
Type hak Chunky
Type sluiting Elastiek
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar trendy enkellaarsjes die perfect passen bij elke outfit? Dan is de Evi-Ann van Bronx precies wat je nodig hebt! Deze enkellaarsjes zijn speciaal ontworpen voor dames die houden van stijl en comfort.

De Evi-Ann enkellaarsjes zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Dit zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en langdurig draagplezier. De rubberen zool biedt uitstekende grip, waardoor je met vertrouwen elke stap kunt zetten.

Met het elastische sluitingssysteem zijn deze enkellaarsjes gemakkelijk aan en uit te trekken. Geen gedoe meer met veters of ritsen! De ronde neus geeft de Evi-Ann een speelse en moderne uitstraling, terwijl de chunky hak zorgt voor extra stabiliteit en een trendy look.

De Evi-Ann enkellaarsjes behoren tot de populaire serie van Bronx en zijn verkrijgbaar in de kleur Black. Met de productcode 47427-R weet je zeker dat je de juiste variant te pakken hebt. Combineer deze enkellaarsjes met je favoriete jeans, rok of jurk en creëer moeiteloos een fashionable look.

Laat jezelf stralen met de Evi-Ann enkellaarsjes van Bronx. Bestel ze vandaag nog en geniet van comfort, stijl en kwaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies