BRONX

Ankle Boot Next Americana military grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Bronx
Merk kleurnaam military grey
Merk product code 34199-A
Serie Next-Americana
Type hak Blokhak
Type sluiting Ritssluiting
Vorm neus Puntige neus

De Ankle Boot Next Americana is een must-have voor dames die op zoek zijn naar stijlvolle en trendy enkellaarsjes. Met zijn puntige neus en blokhak geeft deze laars je outfit een moderne en edgy uitstraling.

Dit enkellaarsje is gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Dit zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar ook voor comfort en duurzaamheid. De rubberen zool biedt goede grip en maakt deze laarsjes geschikt voor dagelijks gebruik.

De Ankle Boot Next Americana is ontworpen door het bekende merk Bronx, dat bekend staat om zijn trendy en kwalitatieve schoenen. De kleur van deze laarsjes is military grey, wat perfect past bij elke outfit. De productcode van dit specifieke paar is 34199-A.

Met de ritssluiting aan de zijkant kun je deze enkellaarsjes gemakkelijk aan- en uittrekken. Dit maakt ze niet alleen praktisch, maar ook ideaal voor drukke dagen waarop je snel de deur uit moet.

Of je nu een casual of een meer formele look wilt creëren, de Ankle Boot Next Americana is een veelzijdige keuze. De combinatie van stijlvol design, hoogwaardige materialen en comfort maken deze enkellaarsjes een absolute aanwinst voor je schoenencollectie.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies