Bootstock

Dessert Junior Light brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Bootstock
Merk kleurnaam Light brown
Type hak Blokhak
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Puntige neus

Ben je op zoek naar stoere cowboylaarzen voor kinderen? Dan zijn de Dessert Junior cowboylaarzen van Bootstock perfect voor jou! Deze laarzen zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Hierdoor zijn ze niet alleen duurzaam, maar ook nog eens super comfortabel.

De zool van de Dessert Junior cowboylaarzen is gemaakt van rubber, waardoor ze een goede grip bieden op verschillende ondergronden. Of je nu in de stad loopt of buiten speelt, met deze laarzen kun je altijd vol vertrouwen rondlopen.

Bootstock is het merk achter deze prachtige cowboylaarzen. Ze staan bekend om hun kwaliteit en vakmanschap, en de Dessert Junior is daar geen uitzondering op. De lichtbruine kleur van deze laarzen geeft ze een trendy en stoere uitstraling.

De Dessert Junior cowboylaarzen hebben een blokhak, wat zorgt voor extra stabiliteit en comfort tijdens het dragen. Daarnaast hebben ze geen sluiting, waardoor je ze gemakkelijk aan en uit kunt trekken. De puntige neus geeft deze laarzen een klassieke en elegante touch.

Met de Dessert Junior cowboylaarzen van Bootstock kunnen kinderen stijlvol en avontuurlijk de wereld verkennen. Bestel ze vandaag nog en laat je kinderen stralen in deze trendy cowboylaarzen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies