Unisa

Cavia Olive

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Suede
Materiaal zool Suede
Merk Unisa
Merk kleurnaam Olive
Type hak Sleehak
Type sluiting Gesp
Vorm neus Ronde neus

De Cavia Espadrilles voor dames van Unisa zijn gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor ze niet alleen stijlvol zijn, maar ook duurzaam. De binnenkant van de schoenen is bekleed met zacht suède, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm. De zool is ook gemaakt van suède, wat een luxe uitstraling geeft aan deze espadrilles.

De Cavia Espadrilles hebben een sleehak, waardoor ze zowel elegant als comfortabel zijn. De ronde neus geeft de schoenen een klassieke uitstraling, terwijl de gespsluiting zorgt voor een verstelbare pasvorm.

Deze espadrilles zijn perfect voor elke gelegenheid. Of je nu een dagje gaat winkelen, een lunchafspraak hebt of een avondje uit gaat, de Cavia Espadrilles voegen een vleugje stijl toe aan elke outfit. De olijfgroene kleur van het merk Unisa geeft deze schoenen een trendy en eigentijdse uitstraling.

Met de Cavia Espadrilles ben je klaar om de zomer in stijl door te brengen. Bestel ze vandaag nog en geniet van comfort en fashion in één!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies