Toni Pons

Itaca Torrat Eros

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Textiel
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Toni Pons
Merk kleurnaam Torrat Eros
Type hak Sleehak
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle espadrilles? Dan is de Itaca van Toni Pons perfect voor jou! Deze espadrilles zijn speciaal ontworpen voor dames en zijn gemaakt van hoogwaardig textiel. De binnenkant is ook volledig gevoerd met zacht textiel, waardoor je de hele dag kunt genieten van ultiem comfort.

De Itaca heeft een trendy sleehak die niet alleen voor extra lengte zorgt, maar ook zorgt voor een stabiele en comfortabele pasvorm. Met de open neus en geen sluiting zijn deze espadrilles gemakkelijk aan en uit te trekken, perfect voor drukke ochtenden of spontane uitjes.

De rubberen zool van de Itaca biedt uitstekende grip en duurzaamheid, zodat je met vertrouwen kunt lopen, waar je ook naartoe gaat. Het merk Toni Pons staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en de Itaca is geen uitzondering. Met de kleurnaam Torrat Eros voegt deze espadrille een vleugje elegantie en stijl toe aan elke outfit.

Of je nu een dagje gaat winkelen, een zomerse avondwandeling maakt of gewoon wilt ontspannen op een terras, de Itaca is de perfecte keuze. Bestel vandaag nog jouw paar en ervaar het comfort en de stijl van deze prachtige espadrilles!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies