Toni Pons

Etna Plati Pell N

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Toni Pons
Merk kleurnaam Plati Pell N
Type hak Sleehak
Type sluiting Elastiek
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle schoenen? Dan is de Etna Espadrilles van Toni Pons perfect voor jou! Deze trendy espadrilles zijn speciaal ontworpen voor dames en zijn gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor ze duurzaam en van hoge kwaliteit zijn.

De binnenkant van de schoenen is bekleed met zacht textiel, wat zorgt voor een aangenaam draagcomfort. De rubberen zool biedt uitstekende grip en maakt de Etna Espadrilles geschikt voor zowel binnen als buiten.

Met de sleehak voeg je een vleugje elegantie toe aan je outfit. De open neus geeft je voeten voldoende ademruimte, perfect voor warme zomerdagen. De elastische sluiting zorgt ervoor dat de schoenen gemakkelijk aan en uit te trekken zijn.

Toni Pons, een gerenommeerd merk in de modewereld, staat bekend om zijn vakmanschap en oog voor detail. De Etna Espadrilles zijn verkrijgbaar in de kleur "Plati Pell N", een tijdloze kleur die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits.

Met de Etna Espadrilles van Toni Pons ben je verzekerd van comfort, stijl en kwaliteit. Bestel ze vandaag nog en geef je schoenencollectie een trendy upgrade!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies