Toni Pons

Etna Cuiro Pell N

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Toni Pons
Merk kleurnaam Cuiro Pell N
Type hak Sleehak
Type sluiting Elastiek
Vorm neus Open neus

De Etna Espadrilles voor dames van het merk Toni Pons zijn de perfecte keuze voor stijlvolle en comfortabele zomerse dagen. Deze espadrilles zijn gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. De binnenkant van de schoenen is bekleed met zacht textiel, waardoor ze heerlijk comfortabel aanvoelen. De rubberen zool biedt uitstekende grip en maakt deze espadrilles geschikt voor zowel binnen als buiten.

Met de Cuiro Pell N kleurnaam van Toni Pons, stralen deze espadrilles een tijdloze elegantie uit. De open neus en het elastische sluitingssysteem zorgen voor een gemakkelijke instap en een perfecte pasvorm. Of je nu een dagje naar het strand gaat, een zomerse stadswandeling maakt of een terrasje pakt, met deze espadrilles loop je er altijd modieus bij.

De sleehak van de Etna Espadrilles geeft je net dat beetje extra lengte en zorgt voor een vrouwelijke uitstraling. Combineer ze met een zomerjurkje, een rok of een jeans voor een moeiteloos chique look. Met deze espadrilles ben je klaar om de zomer in stijl door te brengen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies