Toni Pons

Brit Lz Negre Lizard

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Textiel
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Toni Pons
Merk kleurnaam Negre Lizard
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle sandalen? Dan is de Brit Lz van Toni Pons perfect voor jou! Deze sandalen zijn speciaal ontworpen voor dames en zijn gemaakt van hoogwaardig textiel. Het materiaal aan de binnenkant is ook van textiel, waardoor de sandalen zacht en ademend zijn. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en demping, zodat je de hele dag comfortabel kunt lopen.

De Brit Lz sandalen zijn voorzien van een handige klittenbandsluiting, waardoor je ze gemakkelijk kunt aanpassen aan jouw voet. Of je nu een smalle of brede voet hebt, deze sandalen passen altijd perfect. Daarnaast hebben ze een open neus, waardoor je tenen lekker kunnen ademen en je voeten koel blijven, zelfs op warme zomerdagen.

Het merk Toni Pons staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en de Brit Lz is daar geen uitzondering op. Met de elegante kleur "Negre Lizard" voeg je een vleugje glamour toe aan elke outfit. Of je nu naar het strand gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, deze sandalen maken jouw look helemaal af.

Wacht niet langer en bestel nu jouw eigen paar Brit Lz sandalen. Comfort en stijl komen samen in dit trendy ontwerp van Toni Pons. Verwen je voeten met de beste materialen en geniet van elke stap die je zet. Bestel vandaag nog en loop binnenkort rond in de meest comfortabele en modieuze sandalen die er zijn!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies