Toni Pons

Brit Lz Blanc Lizard

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Textiel
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Toni Pons
Merk kleurnaam Blanc Lizard
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle sandalen? Dan is de Brit Lz van Toni Pons een perfecte keuze voor dames. Deze sandalen zijn gemaakt van hoogwaardig textiel, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Hierdoor voelen ze zacht en comfortabel aan, zelfs tijdens lange wandelingen of warme zomerdagen.

De zool van de Brit Lz sandalen is gemaakt van duurzaam rubber, wat zorgt voor een goede grip en stabiliteit. Of je nu een wandeling maakt op het strand of door de stad loopt, deze sandalen bieden de juiste ondersteuning voor je voeten.

Met het klittenband sluitingssysteem kun je de sandalen eenvoudig aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur. Geen gedoe meer met gespen of veters, gewoon de klittenbandstrips vastmaken en je bent klaar om te gaan.

De Brit Lz sandalen hebben een open neus, waardoor je tenen voldoende ruimte hebben om te ademen. Dit zorgt voor extra comfort, vooral op warme dagen. Daarnaast voegt het open neusontwerp ook een trendy en modieuze uitstraling toe aan je outfit.

Deze sandalen zijn van het merk Toni Pons en hebben de kleurnaam "Blanc Lizard". De combinatie van het witte textiel en het lizard patroon geeft de sandalen een unieke en opvallende uitstraling. Met de Brit Lz sandalen ben je verzekerd van comfort, stijl en kwaliteit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies