TOMS

Women Espadrille Alpargata Rope Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Katoen
Materiaal binnenkant Katoen
Materiaal binnenzool Katoen
Materiaal zool Rubber
Merk TOMS
Merk kleurnaam Grey
Merk product code 10016260
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

De Women Espadrille Alpargata Rope is een must-have voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze espadrilles behoren tot de categorie Espadrilles en zijn gemaakt van hoogwaardig katoen. Het materiaal aan de binnenkant, de binnenzool en de zool is ook van katoen en zorgt voor een zacht en ademend gevoel aan je voeten.

Met het merk TOMS weet je dat je kiest voor kwaliteit en duurzaamheid. Deze espadrilles zijn uitgevoerd in een trendy grijze kleur, waardoor ze gemakkelijk te combineren zijn met verschillende outfits. De ronde neus en het ontbreken van een sluiting zorgen voor een moeiteloze en casual uitstraling.

Of je nu een dagje gaat winkelen, een strandwandeling maakt of gewoon een comfortabele schoen wilt dragen, de Women Espadrille Alpargata Rope is de perfecte keuze. Met de unieke productcode 10016260 weet je zeker dat je een authentiek paar espadrilles in handen hebt.

Voeg een vleugje stijl toe aan je zomerse look met deze trendy espadrilles van TOMS. Bestel ze vandaag nog en geniet van het ultieme comfort en de tijdloze uitstraling die deze schoenen bieden.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies