TOMS

Alpargata Recycled Cotton Rope Espadrille Navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled katoen
Materiaal binnenkant Canvas
Materiaal zool Rubber
Merk TOMS
Merk kleurnaam Navy
Merk product code 10019674
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

De Alpargata Recycled Cotton Rope Espadrille is een must-have voor dames die op zoek zijn naar comfortabele en stijlvolle schoenen. Deze espadrilles behoren tot de categorie Espadrilles en zijn perfect voor degenen die een casual en toch trendy look willen creëren.

Deze espadrilles zijn gemaakt van gerecycled katoen, waardoor ze niet alleen modieus zijn, maar ook duurzaam. Het gebruik van gerecyclede materialen draagt bij aan een beter milieu en laat zien dat je om de planeet geeft.

De binnenkant van deze espadrilles is gemaakt van canvas, wat zorgt voor een ademend en comfortabel gevoel. Je kunt de hele dag doorlopen zonder last te krijgen van vermoeide voeten.

De zool van deze espadrilles is gemaakt van rubber, wat zorgt voor een goede grip en stabiliteit. Of je nu een wandeling maakt in de stad of op vakantie bent, je kunt vertrouwen op de kwaliteit en duurzaamheid van deze schoenen.

De Alpargata Recycled Cotton Rope Espadrille is ontworpen door het bekende merk TOMS. Met hun jarenlange ervaring in het maken van comfortabele en trendy schoenen, weet je dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt.

Deze espadrilles zijn verkrijgbaar in de kleur Navy, wat een tijdloze en veelzijdige kleur is die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. Of je nu een casual jeans of een zomerjurk draagt, deze espadrilles passen er perfect bij.

De productcode van deze espadrilles is 10019674, wat handig is om te weten bij het plaatsen van je bestelling. Zo kun je er zeker van zijn dat je het juiste product ontvangt.

Deze espadrilles hebben geen sluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. Je kunt ze snel aantrekken en genieten van het comfort en de stijl die ze bieden.

De Alpargata Recycled Cotton Rope Espadrille heeft een ronde neus, wat zorgt voor een klassieke en tijdloze uitstraling. Deze schoenen passen bij elke stijl en geven je outfit een trendy touch.

Kortom, de Alpargata Recycled Cotton Rope Espadrille is de perfecte keuze voor dames die op zoek zijn naar comfortabele, duurzame en stijlvolle schoenen. Met hun gerecyclede materialen, hoogwaardige constructie en trendy design, zul je er zeker van zijn dat je een fashion statement maakt met deze espadrilles van TOMS.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies