TOMS

Alpargata Recycled Cotton Rope Espadrille Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled katoen
Materiaal binnenkant Canvas
Materiaal zool Rubber
Merk TOMS
Merk kleurnaam Black
Merk product code 10019670
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

De Alpargata Recycled Cotton Rope Espadrille is een must-have voor dames die op zoek zijn naar comfortabele en stijlvolle schoenen. Deze espadrilles behoren tot de categorie Espadrilles en zijn perfect voor degenen die een milieubewuste keuze willen maken.

Deze espadrilles zijn gemaakt van gerecycled katoen, waardoor ze niet alleen trendy zijn, maar ook bijdragen aan een duurzamere wereld. Het materiaal aan de binnenkant is canvas, wat zorgt voor een ademende en comfortabele pasvorm.

De zool van deze espadrilles is gemaakt van rubber, waardoor ze een goede grip bieden en geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Het merk TOMS staat bekend om zijn kwaliteit en deze espadrilles zijn geen uitzondering. Met de kleurnaam "Black" passen ze perfect bij elke outfit.

De Alpargata Recycled Cotton Rope Espadrille heeft geen sluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. De ronde neus geeft deze espadrilles een klassieke uitstraling die nooit uit de mode raakt.

Voeg een vleugje stijl en duurzaamheid toe aan je schoenencollectie met de Alpargata Recycled Cotton Rope Espadrille van TOMS. Bestel ze vandaag nog en geniet van comfort en fashion in één!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies