Tommy Hilfiger

Basic Tommy Flat Espadrille Ivory

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Katoen
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Tommy Hilfiger
Merk kleurnaam Ivory
Merk product code FW0FW06497
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

De Basic Tommy Flat Espadrille is een must-have voor dames die op zoek zijn naar comfortabele en stijlvolle schoenen. Deze espadrilles behoren tot de categorie Espadrilles en zijn gemaakt van hoogwaardig katoen. Het materiaal aan de binnenkant is zacht textiel, wat zorgt voor een aangenaam draagcomfort.

De zool van deze espadrilles is gemaakt van duurzaam rubber, waardoor ze geschikt zijn voor dagelijks gebruik en langdurig comfort bieden. Het merk achter deze prachtige schoenen is Tommy Hilfiger, een bekend en geliefd merk in de modewereld.

De Basic Tommy Flat Espadrille is verkrijgbaar in de kleur Ivory, wat een tijdloze en elegante uitstraling geeft. De productcode van deze espadrilles is FW0FW06497, waardoor je ze gemakkelijk kunt vinden en bestellen.

Deze espadrilles hebben geen sluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. De ronde neus geeft deze schoenen een klassieke en veelzijdige uitstraling, waardoor ze perfect passen bij verschillende outfits en gelegenheden.

Met de Basic Tommy Flat Espadrille voeg je een vleugje stijl en comfort toe aan je schoenencollectie. Bestel ze vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van kwaliteit, design en comfort.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies