Timberland

Skyla Leather Slipon Leopard Black And White Leopard

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant ReBOTL-materiaal
Materiaal binnenzool Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Timberland
Merk kleurnaam Black And White Leopard
Merk product code TB0A2GWHBX3
Patroon Tijgerprint
Type sluiting Elastiek
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar een trendy paar loafers om je schoenencollectie een boost te geven? Dan zijn de Skyla Leather Slipon Leopard van Timberland perfect voor jou! Deze stijlvolle damesloafers zijn gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor ze niet alleen duurzaam zijn, maar ook een luxueuze uitstraling hebben.

De binnenkant van deze loafers is bekleed met ReBOTL-materiaal, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm en een ademend gevoel. De binnenzool is gemaakt van textiel, waardoor je de hele dag door kunt genieten van optimaal comfort.

De zool van deze slip-ons is gemaakt van rubber, wat zorgt voor een goede grip en stabiliteit. Of je nu een drukke dag hebt op kantoor of een ontspannen wandeling maakt in het weekend, deze loafers bieden de juiste ondersteuning.

Met het elastische sluitingstype zijn deze loafers gemakkelijk aan en uit te trekken. Geen gedoe meer met veters of gespen, gewoon slippen en gaan! De ronde neus geeft deze schoenen een klassieke uitstraling en zorgt ervoor dat je tenen voldoende ruimte hebben.

De Skyla Leather Slipon Leopard loafers zijn voorzien van een opvallend tijgerprintpatroon, waardoor ze een echte eyecatcher zijn. Het merk Timberland staat garant voor kwaliteit en stijl, en met de kleurnaam "Black And White Leopard" weet je zeker dat je een uniek paar schoenen in handen hebt.

Deze trendy loafers hebben een merkproductcode van TB0A2GWHBX3, waardoor je ze gemakkelijk kunt vinden en bestellen. Voeg een vleugje wilde schoonheid toe aan je outfit met de Skyla Leather Slipon Leopard loafers van Timberland!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies