Fred de la Bretoniere

FRS0040 Espadrille Lace Up Luxury Suede Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Fred de la Bretoniere
Merk kleurnaam Black
Merk product code 151010075
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De FRS0040 Espadrille Lace Up Luxury Suede is een prachtige toevoeging aan jouw schoenencollectie. Deze espadrilles behoren tot de categorie Espadrilles en zijn speciaal ontworpen voor dames. Met een bovenwerk van hoogwaardig suède en een binnenkant van leer, bieden deze schoenen niet alleen stijl, maar ook comfort.

Het merk achter deze luxe espadrilles is Fred de la Bretoniere, een bekend en geliefd merk in de modewereld. De kleur van deze schoenen is zwart, wat zorgt voor een tijdloze en veelzijdige uitstraling. De productcode van deze espadrilles is 151010075, waardoor je gemakkelijk het juiste paar kunt vinden.

De FRS0040 Espadrille Lace Up Luxury Suede heeft een vetersluiting, waardoor je de schoenen perfect kunt aanpassen aan jouw voeten. De ronde neus geeft deze espadrilles een elegante en vrouwelijke uitstraling. De zool is gemaakt van rubber, wat zorgt voor een goede grip en duurzaamheid.

Met deze espadrilles ben je klaar voor elke gelegenheid. Of je nu een dagje gaat winkelen, een zomerse avondwandeling maakt of een feestje bijwoont, deze schoenen zullen je outfit compleet maken. Combineer ze met een zomerjurkje, een jeans of een rok en creëer jouw eigen unieke stijl.

Voeg de FRS0040 Espadrille Lace Up Luxury Suede toe aan je winkelmandje en geniet van comfort en stijl in één. Bestel ze vandaag nog en laat je verrassen door de kwaliteit en het vakmanschap van Fred de la Bretoniere.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies