Fred de la Bretoniere

FRS0040 Espadrille Lace Up Luxury Suede Light Cognac

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Fred de la Bretoniere
Merk kleurnaam Light Cognac
Merk product code 151010075
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar een comfortabele en stijlvolle schoen? Dan is de FRS0040 Espadrille Lace Up Luxury Suede van Fred de la Bretoniere perfect voor jou. Deze espadrilles behoren tot de categorie Espadrilles en zijn speciaal ontworpen voor dames.

Deze prachtige schoenen zijn gemaakt van hoogwaardig suède, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De binnenkant van de schoen is gemaakt van leer, waardoor ze heerlijk zacht en comfortabel aanvoelen. De rubberen zool biedt een goede grip en zorgt ervoor dat je de hele dag moeiteloos kunt rondlopen.

De FRS0040 Espadrille Lace Up Luxury Suede heeft een ronde neus en sluit met veters. Dit geeft de schoen een casual en trendy uitstraling. De kleur van deze espadrilles is Light Cognac, wat perfect past bij elke outfit.

Met de merkproductcode 151010075 weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt. Fred de la Bretoniere staat bekend om zijn vakmanschap en oog voor detail, en dat is zeker terug te zien in deze espadrilles.

Of je nu een dagje gaat shoppen, een terrasje pakt of een zomerse wandeling maakt, met de FRS0040 Espadrille Lace Up Luxury Suede loop je er altijd modieus bij. Bestel ze vandaag nog en ervaar het comfort en de stijl die deze schoenen te bieden hebben!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies