WODEN

Magda Rubber Track Boot Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Rubber
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Woden
Merk kleurnaam Black
Merk product code WL892
Type hak Chunky
Type sluiting Elastiek
Vorm neus Ronde neus

De Magda Rubber Track Boot is een must-have voor dames die op zoek zijn naar stijlvolle en comfortabele Chelsea boots. Deze boots zijn gemaakt van hoogwaardig rubber, waardoor ze duurzaam en waterbestendig zijn. De binnenkant van de boots is bekleed met zacht textiel, wat zorgt voor een aangenaam draagcomfort. De rubberen zool biedt uitstekende grip en stabiliteit, zodat je met vertrouwen kunt lopen.

Deze prachtige boots zijn van het merk Woden, een bekend en betrouwbaar merk in de modewereld. De kleur van de boots is zwart, wat een tijdloze en veelzijdige keuze is. De productcode van deze boots is WL892, waardoor je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt.

De Magda Rubber Track Boot heeft een chunky hak, wat zorgt voor een trendy en stoere uitstraling. De elastische sluiting maakt het aan- en uittrekken van de boots eenvoudig en snel. De ronde neus geeft de boots een klassieke en elegante look.

Met de Magda Rubber Track Boot ben je klaar om elke dag in stijl te trotseren. Of je nu een casual outfit draagt of jezelf wilt opdoffen voor een speciale gelegenheid, deze boots zullen je look compleet maken. Bestel vandaag nog jouw paar en ervaar het comfort en de stijl die deze boots te bieden hebben!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies