Warmbat

Moonbi Women Suede Moss

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Merinowol
Materiaal zool Rubber
Merk Warmbat
Merk kleurnaam Moss
Merk product code MBI326026
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle enkellaarsjes? Dan zijn de Moonbi Women Suede enkellaarsjes van Warmbat perfect voor jou! Deze enkellaarsjes zijn speciaal ontworpen voor dames en bieden een combinatie van luxe suède en warme merinowol aan de binnenkant.

De Moonbi Women Suede enkellaarsjes hebben een ronde neus en sluiten met veters, waardoor je ze gemakkelijk kunt aanpassen aan jouw gewenste pasvorm. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en duurzaamheid, zodat je deze laarsjes met vertrouwen kunt dragen, ongeacht het weer.

Warmbat, een bekend merk in de modewereld, heeft deze enkellaarsjes ontworpen in de kleur Moss. De unieke kleurnaam voegt een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan je outfit. Met de productcode MBI326026 weet je zeker dat je een authentiek paar Moonbi Women Suede enkellaarsjes van Warmbat in handen hebt.

Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een avondje uit gaat, deze enkellaarsjes zijn de perfecte keuze. Ze bieden niet alleen comfort en warmte, maar zien er ook nog eens geweldig uit. Bestel vandaag nog jouw eigen paar Moonbi Women Suede enkellaarsjes en geniet van stijlvolle en comfortabele voeten!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies