VIA VAI

Illampu Avery Kate Cognac

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Via Vai
Merk kleurnaam Cognac
Merk product code 59004-01
Type hak Blokhak
Type sluiting Ritssluiting
Vorm neus Ronde neus

De Illampu Avery Kate enkellaarsjes zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar stijlvolle en comfortabele schoenen. Deze enkellaarsjes zijn gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De binnenkant van de schoenen is bekleed met zacht textiel, waardoor ze heerlijk aanvoelen aan je voeten.

De zool van de Illampu Avery Kate enkellaarsjes is gemaakt van duurzaam rubber, wat zorgt voor een goede grip en langdurig draagcomfort. Het merk Via Vai staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze enkellaarsjes zijn daar geen uitzondering op. De kleur van de schoenen is een prachtige cognac tint, die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits.

Met de ritssluiting aan de zijkant van de enkellaarsjes kun je ze gemakkelijk aan- en uittrekken. De blokhak geeft de schoenen een trendy en vrouwelijke uitstraling, terwijl de ronde neus zorgt voor een klassieke touch. Of je nu naar kantoor gaat, een avondje uit of gewoon een dagje wilt rondlopen in stijl, de Illampu Avery Kate enkellaarsjes zijn de perfecte keuze.

Met de productcode 59004-01 kun je deze enkellaarsjes eenvoudig terugvinden in onze collectie. Wacht niet langer en voeg deze prachtige enkellaarsjes van Via Vai toe aan je schoenencollectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies