Unisa

Fraco Taupe

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Wol
Materiaal zool Rubber
Merk Unisa
Merk kleurnaam Taupe
Type hak Sleehak
Type sluiting Ritssluiting
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar een stijlvol paar enkellaarsjes? Dan is de Fraco van Unisa een perfecte keuze voor dames. Deze enkellaarsjes zijn gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De binnenkant is gevoerd met zacht wol, waardoor je voeten heerlijk warm blijven tijdens koude dagen.

De Fraco enkellaarsjes hebben een trendy sleehak, waardoor je extra lengte en elegantie toevoegt aan je outfit. De ronde neus geeft de laarsjes een klassieke uitstraling, terwijl de ritssluiting zorgt voor gemakkelijk aan- en uittrekken.

De rubberen zool van deze enkellaarsjes biedt goede grip en duurzaamheid, zodat je ze met vertrouwen kunt dragen op verschillende ondergronden. De kleur van deze laarsjes is taupe, een tijdloze kleur die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits.

Met de Fraco enkellaarsjes van Unisa ben je verzekerd van comfort, stijl en kwaliteit. Bestel ze vandaag nog en maak je outfit helemaal af!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies