Unisa

Barty Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Unisa
Merk kleurnaam Brown
Type hak Blokhak
Type sluiting Elastiek
Vorm neus Ronde neus

Maak kennis met Barty, de perfecte Chelsea boots voor dames die op zoek zijn naar stijl en comfort. Deze suède laarzen van Unisa zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en bieden een luxueuze uitstraling. De binnenkant is gevoerd met zacht textiel, waardoor je voeten de hele dag door verwend worden.

De rubberen zool van deze bruine Chelsea boots zorgt voor een goede grip en duurzaamheid. Of je nu een drukke dag op kantoor hebt of een avondje uit gaat, je kunt vertrouwen op de kwaliteit van deze laarzen. De blokhak geeft je een beetje extra lengte en zorgt voor een stabiele en comfortabele pasvorm.

Met de elastische sluiting zijn deze laarzen gemakkelijk aan en uit te trekken. Geen gedoe meer met veters of ritsen, gewoon simpelweg aantrekken en je bent klaar om te gaan. De ronde neus van de Barty Chelsea boots geeft een klassieke en tijdloze uitstraling, waardoor ze perfect passen bij elke outfit.

Als je op zoek bent naar een paar Chelsea boots die zowel trendy als praktisch zijn, dan zijn de Barty laarzen van Unisa de ideale keuze. Met hun suède materiaal, comfortabele voering en stevige zool bieden ze alles wat je nodig hebt voor een dag vol stijl en comfort. Bestel vandaag nog jouw paar en stap met zelfvertrouwen de wereld in!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies