UGG

Kids Classic Ultra Mini Chestnut

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Wol
Materiaal zool Treadlite
Merk UGG
Merk kleurnaam Chestnut
Merk product code 1130750K
Serie Classic
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

De Kids Classic Ultra Mini enkellaarsjes van UGG zijn perfect voor kinderen die op zoek zijn naar stijl en comfort. Deze enkellaarsjes zijn gemaakt van hoogwaardig suède materiaal, waardoor ze zacht en duurzaam zijn. De binnenkant is gevoerd met warme wol, waardoor de voeten van je kinderen lekker warm blijven, zelfs op koude dagen.

De zool van deze enkellaarsjes is gemaakt van Treadlite, een materiaal dat zorgt voor optimale grip en flexibiliteit. Dit maakt de Kids Classic Ultra Mini enkellaarsjes perfect voor dagelijks gebruik en verschillende activiteiten. Of het nu gaat om spelen op het schoolplein of een gezellige wandeling met het gezin, deze enkellaarsjes bieden comfort en ondersteuning.

UGG is een bekend merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten en tijdloze stijl. De kleur van deze enkellaarsjes is Chestnut, een klassieke kleur die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. De productcode van deze enkellaarsjes is 1130750K, waardoor je gemakkelijk het juiste paar kunt vinden.

De Kids Classic Ultra Mini enkellaarsjes behoren tot de Classic serie van UGG. Deze serie staat bekend om zijn comfortabele pasvorm en tijdloze ontwerpen. Met een ronde neus en geen sluiting zijn deze enkellaarsjes gemakkelijk aan en uit te trekken, waardoor ze ideaal zijn voor kinderen die graag zelfstandig zijn.

Geef je kinderen de stijl en het comfort dat ze verdienen met de Kids Classic Ultra Mini enkellaarsjes van UGG. Bestel vandaag nog en laat je kinderen stralen in deze trendy enkellaarsjes!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies