UGG

Classic Weather Short Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Sheepskin
Materiaal zool EVA
Merk UGG
Merk kleurnaam Black
Merk product code 1019646T
Serie Classic
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

De Classic Weather Short enkellaarsjes van UGG zijn perfect voor kinderen die stijlvol en comfortabel willen rondlopen. Gemaakt van hoogwaardig suède, bieden deze laarsjes een luxueuze uitstraling en duurzaamheid. De binnenkant is gevoerd met zacht sheepskin materiaal, waardoor de voeten van je kind altijd warm en knus blijven, zelfs op koude dagen. De EVA-zool zorgt voor een lichtgewicht en flexibele grip, waardoor je kind moeiteloos kan rennen en spelen. Met de ronde neus en het ontbreken van een sluiting hebben deze enkellaarsjes een klassieke uitstraling die nooit uit de mode raakt.

UGG, een bekend merk in de modewereld, staat garant voor kwaliteit en stijl. Deze Classic Weather Short enkellaarsjes zijn uitgevoerd in de kleur zwart, wat een tijdloze en veelzijdige keuze is. Met de merkproductcode 1019646T weet je zeker dat je het originele UGG-product ontvangt. Deze enkellaarsjes behoren tot de Classic serie van UGG, wat betekent dat ze een tijdloos ontwerp hebben dat altijd trendy blijft.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies