UGG

Classic Mini II Caribou

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Sheepskin
Materiaal zool EVA
Merk UGG
Merk kleurnaam Caribou
Merk product code 1016222
Serie Classic
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

De Classic Mini II enkellaarsjes van UGG zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze enkellaarsjes zijn gemaakt van hoogwaardig suède materiaal, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De binnenkant is gevoerd met zacht sheepskin materiaal, waardoor je voeten heerlijk warm blijven, zelfs op koude dagen. De EVA zool biedt een goede grip en demping, waardoor je moeiteloos de hele dag kunt rondlopen.

UGG is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. De Classic Mini II enkellaarsjes zijn onderdeel van de Caribou collectie, wat een trendy en modieuze uitstraling geeft. Met de productcode 1016222 weet je zeker dat je een authentiek paar UGG enkellaarsjes in handen hebt.

De Classic Mini II enkellaarsjes hebben een tijdloos ontwerp met een ronde neus en geen sluiting. Dit maakt ze gemakkelijk aan en uit te trekken, ideaal voor drukke ochtenden of wanneer je snel de deur uit moet. Deze enkellaarsjes zijn perfect te combineren met zowel casual als meer formele outfits, waardoor ze een veelzijdige toevoeging zijn aan je schoenencollectie.

Met de Classic Mini II enkellaarsjes van UGG ben je verzekerd van comfort, stijl en duurzaamheid. Bestel vandaag nog een paar enkellaarsjes en ervaar zelf het luxe gevoel van UGG!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies