UGG

Classic Femme Mini Chestnut

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Wol
Materiaal binnenzool Wol
Materiaal zool EVA
Merk UGG
Merk kleurnaam Chestnut
Merk product code 1104609
Serie Classic
Type hak Sleehak
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

De Classic Femme Mini enkellaarsjes zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar stijlvolle en comfortabele schoenen. Deze enkellaarsjes zijn gemaakt van hoogwaardig suède materiaal, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De binnenkant van de laarsjes is gevoerd met zachte wol, waardoor je voeten heerlijk warm blijven, zelfs op koude dagen. De binnenzool is ook gemaakt van wol, wat zorgt voor extra comfort tijdens het dragen. De zool van de laarsjes is gemaakt van duurzaam EVA materiaal, wat zorgt voor een goede grip en schokabsorptie.

De Classic Femme Mini enkellaarsjes zijn ontworpen door het bekende merk UGG, dat bekend staat om zijn hoogwaardige kwaliteit en trendy ontwerpen. De kleur van deze laarsjes is Chestnut, een prachtige warme kleur die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. De productcode van deze laarsjes is 1104609, wat ervoor zorgt dat je precies het juiste paar kunt bestellen.

De Classic Femme Mini enkellaarsjes behoren tot de Classic serie van UGG, wat betekent dat ze een tijdloos en klassiek ontwerp hebben. De sleehak geeft deze laarsjes een vrouwelijke touch, terwijl de ronde neus zorgt voor een comfortabele pasvorm. Deze enkellaarsjes hebben geen sluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn.

Met de Classic Femme Mini enkellaarsjes ben je klaar om stijlvol de winter door te komen. Combineer ze met je favoriete jeans en een warme trui voor een casual look, of draag ze onder een jurkje voor een meer geklede outfit. Wat je stijl ook is, deze enkellaarsjes zullen zeker een statement maken.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies