UGG

Bailey Bow II Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Wol
Materiaal zool Rubber
Merk UGG
Merk kleurnaam Black
Merk product code 1017394K
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle enkellaarsjes voor kinderen? Dan is de Bailey Bow II van UGG de perfecte keuze! Deze enkellaarsjes zijn gemaakt van hoogwaardig suède, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De binnenkant is gevoerd met zacht en warm wol, waardoor de voeten van je kind heerlijk warm blijven, zelfs op koude dagen.

De zool van de Bailey Bow II is gemaakt van duurzaam rubber, wat zorgt voor een goede grip en langdurig draagplezier. Het merk UGG staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze laarsjes zijn daar geen uitzondering op. Met de kleurnaam "Black" passen ze perfect bij elke outfit, of het nu casual of wat chiquer is.

De Bailey Bow II heeft geen sluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. De ronde neus geeft de laarsjes een speelse en trendy uitstraling. Of je kind nu naar school gaat, een feestje heeft of gewoon lekker wil spelen, met deze enkellaarsjes ziet ze er altijd modieus uit.

De productcode van de Bailey Bow II is 1017394K. Bestel deze geweldige enkellaarsjes vandaag nog en geef de voeten van je kind het comfort en de stijl die ze verdienen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies