Tommy Hilfiger

Tommy Twist Hardware Bootie Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Tommy Hilfiger
Merk kleurnaam Black
Merk product code FW0FW06763
Type hak Blokhak
Type sluiting Ritssluiting
Vorm neus Ronde neus

De Tommy Twist Hardware Bootie is een must-have voor dames die op zoek zijn naar een stijlvolle en trendy enkellaars. Gemaakt van hoogwaardig leer, biedt deze laars niet alleen een luxe uitstraling, maar ook duurzaamheid en comfort. De binnenkant is bekleed met zacht textiel, waardoor je voeten de hele dag door verwend worden. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en stabiliteit, zodat je met vertrouwen kunt lopen.

Als je op zoek bent naar een merk dat synoniem staat voor kwaliteit en stijl, dan is de Tommy Hilfiger Tommy Twist Hardware Bootie de perfecte keuze. Met het merklogo subtiel verwerkt in de kleur zwart, straalt deze laars elegantie en klasse uit. De productcode FW0FW06763 garandeert dat je een authentiek Tommy Hilfiger-product in handen hebt.

Deze enkellaars heeft een blokhak, wat zorgt voor een comfortabele en stabiele pasvorm. De ritssluiting aan de zijkant maakt het gemakkelijk om de laars aan en uit te trekken, terwijl de ronde neus een tijdloze uitstraling geeft. Of je nu een casual outfit wilt opfleuren of een chique look wilt creëren, de Tommy Twist Hardware Bootie is de perfecte aanvulling op je schoenencollectie.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies