So Jamie

Zipper Boot Kids Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk So Jamie
Merk kleurnaam Black
Merk product code B0011128C
Type sluiting Ritssluiting
Vorm neus Ronde neus

De Zipper Boot Kids is een trendy enkellaarsje voor kinderen. Gemaakt van hoogwaardig leer, biedt deze laars duurzaamheid en stijl. De binnenkant is bekleed met zacht textiel, waardoor het comfortabel is om te dragen. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en stabiliteit tijdens het lopen en spelen.

So Jamie, een bekend merk in de modewereld, heeft deze laars ontworpen. De kleur van de laars is zwart, wat een tijdloze en veelzijdige keuze is. Met de ritssluiting aan de zijkant is het gemakkelijk om de laars aan en uit te trekken, waardoor het perfect is voor actieve kinderen.

De Zipper Boot Kids heeft een ronde neus, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm en voldoende ruimte voor de tenen. Dit enkellaarsje is ideaal voor dagelijks gebruik, school en speciale gelegenheden. Het voegt een vleugje stijl toe aan elke outfit en laat je kind er modieus uitzien.

Met de productcode B0011128C is deze laars gemakkelijk te vinden en te bestellen. Kies voor kwaliteit, stijl en comfort met de Zipper Boot Kids van So Jamie. Bestel vandaag nog en geef je kinderen de perfecte schoenen voor elke gelegenheid!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies