Skechers

Go Walk Arch Fit Boot-Cheri Chestnut

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Imitatiebont
Materiaal zool Rubber
Merk Skechers
Merk kleurnaam Chestnut
Merk product code 144400
Serie Arch Fit
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle enkellaarsjes? Dan zijn de Go Walk Arch Fit Boot-Cheri van Skechers echt iets voor jou! Deze enkellaarsjes zijn speciaal ontworpen voor dames en bieden de perfecte combinatie van mode en functionaliteit.

Deze enkellaarsjes zijn gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een duurzame en luxe uitstraling. De binnenkant is gevoerd met imitatiebont, waardoor je voeten heerlijk warm blijven, zelfs op koude dagen. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en biedt extra comfort tijdens het lopen.

De Go Walk Arch Fit Boot-Cheri enkellaarsjes zijn onderdeel van de Arch Fit serie van Skechers. Deze serie staat bekend om zijn uitstekende ondersteuning en comfort, waardoor je de hele dag probleemloos kunt rondlopen. Met de ronde neus en de geen sluiting zijn deze enkellaarsjes niet alleen trendy, maar ook gemakkelijk aan en uit te trekken.

Deze enkellaarsjes zijn uitgevoerd in de kleur Chestnut, wat perfect past bij elke outfit. De productcode van deze laarsjes is 144400, waardoor je ze gemakkelijk kunt vinden in onze webshop.

Met de Go Walk Arch Fit Boot-Cheri enkellaarsjes van Skechers ben je verzekerd van comfort, stijl en kwaliteit. Bestel ze vandaag nog en maak je outfit helemaal compleet!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies