Shabbies

Ankle Boot Wool Lining Waxed Suede black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Wol
Materiaal binnenzool Wol
Materiaal zool Rubber
Merk Shabbies
Merk kleurnaam black
Merk product code 181020197
Type sluiting Ritssluiting
Vorm neus Ronde neus

De Ankle Boot Wool Lining Waxed Suede van Shabbies is een must-have voor dames die op zoek zijn naar stijlvolle en comfortabele enkellaarsjes. Deze laarsjes zijn gemaakt van hoogwaardig suède, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De binnenkant van de laarsjes is gevoerd met zacht wol, waardoor je voeten heerlijk warm blijven, zelfs op koude dagen.

De binnenzool van de Ankle Boot Wool Lining Waxed Suede is ook gemaakt van wol, wat zorgt voor extra comfort en isolatie. De rubberen zool biedt goede grip en duurzaamheid, zodat je lang van deze laarsjes kunt genieten. De ronde neus en de ritssluiting maken het aan- en uittrekken van de laarsjes gemakkelijk en snel.

Deze enkellaarsjes zijn uitgevoerd in de kleur zwart, wat ze makkelijk te combineren maakt met verschillende outfits. Of je nu een casual of een meer formele look wilt creëren, de Ankle Boot Wool Lining Waxed Suede is de perfecte keuze. De productcode van deze laarsjes is 181020197, zodat je ze gemakkelijk kunt vinden en bestellen.

Met de Ankle Boot Wool Lining Waxed Suede van Shabbies ben je verzekerd van comfort, stijl en kwaliteit. Bestel ze vandaag nog en geef je schoenencollectie een trendy upgrade!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies